سفارش تبلیغ
صبا ویژن

دوستان همدم
 
قالب وبلاگ
لینک دوستان

السلام علیک یا اباعبدالله علیه السلام

با توجه به فرارسیدن ایام تبلیغی ماه محرم واعزام طلاب جهت تبلیغ به مناطق مختلف ، نشست تبلیغی با عنوان « باید ها و نبایدهای تبلیغ -بررسی موضوعات محرم » با حضور حجت الاسلام حسین علی شیخ استاد روش سخنرانی مدرسه سفیران هدایت امام جواد علیه السلام آزادشهر در این مدرسه برگزار گردید .

در این جلسه ایشان به بیان مسائل ذیل پرداختند :

 

 

الف : فلسفه‏ هاى عزادارى بر حضرت سیدالشهداء علیه السلام :

 1 - حفظ مکتب و شریعت .

  2 - اقامه مجالس دینى باعث آشنا شدن توده‏ مردم با معارف دینى‏ می شود .

 3 - پالایش روح و تزکیه نفس .

 4 - اعلام وفادارى نسبت به مظلوم و مخالفت با ظالم .

  5 - وحدت هماهنگى میان امت اسلامى .

ب: وظایف روحانیت در تبلیغ :

1- اخلاص در عمل و توکل بر خدا و اهل بیت علیهم السلام داشتن .

2-مردم داری و خود را ازمردم دانستن .

3- مطالعه زیاد و برگرفتن بار علمی .

4- استفاده از منابع معتبر در تبلیغ .

5- نیاز سنجی مخاطبین در انتخاب موضوعات .

 6-  همفکری و همکاری با گردانندگان مجالس .

6- پرهیز و مبارزه با خرافات .

ج: موضوعات پیشنهادی برای ماه محرم :

1- بررسی ابعاد مختلف : تربیتی ،اجتماعی ،عبادی ،سیاسی و.. شخصیت امام حسین علیه السلام و یارانش .

2- دشمن شناسی و علل دشمنی و  جنگ آنها با امام .

3- بررسی خصوصیات ویژه امام و یارانش .

4- بررسی خصوصیات رذیله دشمن و افرادش .

5- وظایف شیعیان در محرم .

6- دلایل گریه و سوگواری بر اباعبدالله علیه السلام .

7- علل پیدایش خرافات و راههای مبارزه با آنها .

8- توضیح و تفسیر زیارت عاشورا و زیارت وارث .

9- بررسی و بیان آیاتی که امام حسین علیه السلام از ابتدای حرکت تا شهادتشان قرائت نمودند .

10- توضیح و تببین توسل و جایگاهش در آیات و روایات .

11-  ولایت مداری و ولایت محوری در جامعه     و...

د: پاسخ به پرسشهای طلاب در خصوص تبلیغ در ایام محرم



برچسب‌ها: نشست تبلیغی ، ماه محرم ، حوزه سفیران ،استاد شیخ ،باید ها و نباید
[ سه شنبه 91/8/23 ] [ 2:59 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

 

سالروز وفات عقیله بنی هاشم پیام آور کربلا حضرت زینب کبری سلام الله علیها بر همگان تسلیت باد


سر نی در نـــینوا مـی‌ماند اگــر زیـنب نبود 

  کــربلا در کــربلا مـی‌ماند اگـر زیـنب نبود

چـهره سرخ حقیقت بعد از آن طوفان رنگ

پشت ابــری از ریا می‌ماند اگـر زینب نبود

چـــشمه فــــریاد مــــظلومیت لـــب‌تـشنگان 

در کــویر تــفته جا مـی‌ماند اگر زینب نبود

زخمه زخـــمی‌ترین فریاد در چنگ سکوت 

از طـــراز نغمه وا مـی‌ماند اگر زینب نبود

در طلوع داغ اصغر، استخوان اشک سرخ 

در گــلوی چــشم‌ها مــی‌ماند اگر زینب نبود

ذوالجناح دادخـواهی، بــی‌سوار و بــی‌لگام  

در بــیابان‌ها رهــا مــی‌ماند اگر زینب نبود

در عــبور از بــستر تاریخ، سـیل انـــقلاب

   پـــشت کوه فــتنه‌ها مـی‌ماند اگر زینب نبود

قادر طهماسبی (فرید)



برچسب‌ها: تسلیت ،وفات حضرت زینب ، کربلا،عقیله بنی هاشم ،
[ چهارشنبه 91/3/17 ] [ 2:5 عصر ] [ حسین علی شیخ ]


 فضیلت و اعمال ماه مبارک رجب

 
ماه رجب و ماه شعبان و ماه رمضان شرافت زیادی دارند و در فضیلت آنها روایات بسیاری وارد شده است. از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت شده که: ماه رجب ماه بزرگ خدا است و ماهى در حرمت و فضیلت به آن نمى‏رسد و جنگیدن با کافران در این ماه حرام است و رجب ماه خدا است و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امت من است کسى که یک روز از ماه رجب را روزه دارد موجب خشنودى خدای بزرگ می‌گردد و غضب الهى از او دور گردد و درى از درهاى جهنم بر روى او بسته گردد.

از حضرت موسى بن جعفر علیهماالسلام روایت است که: هر کس یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال، از او دور شود و هر کس سه روز از آن را روزه دارد بهشت او را واجب گردد.
و همچنین فرمود که: رجب نام نهرى است در بهشت از شیر سفیدتر و از عسل شیرین‏تر. هر کس یک روز از رجب را روزه بگیرد البته از آن نهر بیاشامد.
از حضرت صادق علیه السلام روایت است که حضرت رسول صلى الله علیه و آله فرمود که: ماه رجب ماه استغفار امت من است پس در این ماه بسیار طلب آمرزش کنید که خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را "أصب" مى‏گویند زیرا که رحمت خدا در این ماه بر امت من بسیار ریخته مى‏شود پس بسیار بگوئید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ».

و ابن بابویه به سند معتبر از سالم روایت کرده است که گفت: رفتم به خدمت حضرت صادق علیه السلام در اواخر ماه رجب که چند روز از آن مانده بود چون نظر مبارک آن حضرت بر من افتاد فرمود که آیا در این ماه روزه گرفته‏اى؟ گفتم نه والله اى فرزند رسول خدا. فرمود که آنقدر ثواب از تو فوت شده است که قدر آن را به غیر خدا کسى نمى‏داند به درستى که این ماهى است که خدا آن را بر ماه‌هاى دیگر فضیلت داده و حرمت آن را عظیم نموده و براى روزه داشتن آن گرامى داشتن را بر خود واجب گردانیده است.

پس گفتم یابن رسول الله اگر در باقیمانده این ماه روزه بدارم آیا به بعضى از ثواب روزه‏داران آن نائل مى‏گردم؟ فرمود: اى سالم هر که یک روز از آخر این ماه را روزه بدارد خدا او را ایمن گرداند از شدت سکرات مرگ و از هول بعد از مرگ و از عذاب قبر و هر که دو روز از آخر این ماه روزه دارد بر صراط به آسانى بگذرد و هر که سه روز از آخر این ماه را روزه دارد ایمن گردد از ترس بزرگ روز قیامت و از شدت‌ها و هول‌هاى آن روز و برات بیزارى از آتش جهنم به او عطا کنند. و بدان که از براى روزه ماه رجب فضیلت بسیار وارد شده است و روایت شده که اگر شخصی قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه این تسبیحات را بخواند تا ثواب روزه آن را دریابد: 

سُبْحَانَ الْإِلَهِ الْجَلِیلِ سُبْحَانَ مَنْ لا یَنْبَغِى التَّسْبِیحُ إِلا لَهُ سُبْحَانَ الْأَعَزِّ الْأَکْرَمِ سُبْحَانَ مَنْ لَبِسَ الْعِزََّ وَ هُوَ لَهُ أَهْلٌ .


اعمال مشترک ماه مبارک رجب
اینها اعمالی است که انجام دادن آنها متعلق به همه ماه است و اختصاصى به روز معینی ندارد و آن چند مورد است :

1- در تمام ایام ماه رجب دعای ذیل را که روایت شده امام زین العابدین علیه السلام در حجر در غره خواندند، خوانده شود:

"یَا مَنْ یَمْلِکُ حَوَائِجَ السَّائِلِینَ وَ یَعْلَمُ ضَمِیرَ الصَّامِتِینَ لِکُلِّ مَسْأَلَةٍ مِنْکَ سَمْعٌ حَاضِرٌ وَ جَوَابٌ عَتِیدٌ اللَّهُمَّ وَ مَوَاعِیدُکَ الصَّادِقَةُ وَ أَیَادِیکَ الْفَاضِلَةُ وَ رَحْمَتُکَ الْوَاسِعَةُ فَأَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّىَ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ أَنْ تَقْضِىَ حَوَائِجِى لِلدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ إِنَّکَ عَلَى کُلِّ شَىْ‏ءٍ قَدِیرٌ ."

2- دعایی را که از حضرت صادق علیه السلام روایت شده، خوانده شود:

«خَابَ الْوَافِدُونَ عَلَى غَیْرِکَ وَ خَسِرَ الْمُتَعَرِّضُونَ إِلا لَکَ وَ ضَاعَ الْمُلِمُّونَ إِلا بِکَ وَ أَجْدَبَ الْمُنْتَجِعُونَ إِلا مَنِ انْتَجَعَ فَضْلَکَ بَابُکَ مَفْتُوحٌ لِلرَّاغِبِینَ وَ خَیْرُکَ مَبْذُولٌ لِلطَّالِبِینَ وَ فَضْلُکَ مُبَاحٌ لِلسَّائِلِینَ وَ نَیْلُکَ مُتَاحٌ لِلْآمِلِینَ وَ رِزْقُکَ مَبْسُوطٌ لِمَنْ عَصَاکَ وَ حِلْمُکَ مُعْتَرِضٌ لِمَنْ نَاوَاکَ عَادَتُکَ الْإِحْسَانُ إِلَى الْمُسِیئِینَ وَ سَبِیلُکَ الْإِبْقَاءُ عَلَى الْمُعْتَدِینَ اللَّهُمَّ فَاهْدِنِى هُدَى الْمُهْتَدِینَ وَ ارْزُقْنِى اجْتِهَادَ الْمُجْتَهِدِینَ وَلا تَجْعَلْنِى مِنَ الْغَافِلِینَ الْمُبْعَدِینَ وَ اغْفِرْ لِى یَوْمَ الدِّینِ .»

3- از حضرت صادق علیه السلام روایت شده که در ماه رجب این خوانده شود:

«اللَّهُمَّ إِنِّى أَسْأَلُکَ صَبْرَ الشَّاکِرِینَ لَکَ وَ عَمَلَ الْخَائِفِینَ مِنْکَ وَ یَقِینَ الْعَابِدِینَ لَکَ اللَّهُمَّ أَنْتَ الْعَلِىُّ الْعَظِیمُ وَ أَنَا عَبْدُکَ الْبَائِسُ الْفَقِیرُ أَنْتَ الْغَنِىُّ الْحَمِیدُ وَ أَنَا الْعَبْدُ الذَّلِیلُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ امْنُنْ بِغِنَاکَ عَلَى فَقْرِى وَ بِحِلْمِکَ عَلَى جَهْلِى وَ بِقُوَّتِکَ عَلَى ضَعْفِى یَا قَوِىُّ یَا عَزِیزُ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ الْأَوْصِیَاءِ الْمَرْضِیِّینَ وَ اکْفِنِى مَا أَهَمَّنِى مِنْ أَمْرِ الدُّنْیَا وَ الْآخِرَةِ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»

قابل توجه است که ادعیه دیگری نیز برای این ماه عزیز ذکر شده است که می‌توانید به مفاتیح الجنان مبحث اعمال ماه رجب رجوع نمایید .

4- از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله روایت شده که: هر کس در ماه رجب صد مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللَّهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَحْدَهُ لا شَرِیکَ لَهُ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ» و آن را به صدقه ختم فرماید حق تعالى براى او به رحمت و مغفرت و کسى که چهار صد مرتبه بگوید بنویسد براى او اجر صد شهید عطا فرماید.

5- از نبی مکرم اسلام روایت است: کسى که در ماه رجب هزار مرتبه "لا إِلَهَ إِلا اللهُ" بگوید خداوند عز و جل براى او صد هزار حسنه عطا کند و براى او صد شهر در بهشت بنا فرماید .

6- روایت است کسى که در رجب در صبح هفتاد مرتبه و در شب نیز هفتاد مرتبه بگوید "أَسْتَغْفِرُ اللهَ وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ" و پس از اتمام ذکر، دست‌ها را بلند کند و بگوید: "اللَّهُمَّ اغْفِرْ لِى وَ تُبْ عَلَىَّ" اگر در ماه رجب بمیرد خدا از او راضى باشد و به برکت ماه رجب، آتش او را مس نکند .

7- در کل این ماه هزار مرتبه ذکر: أَسْتَغْفِرُ اللهَ ذَا الْجَلالِ وَ الْإِکْرَامِ مِنْ جَمِیعِ الذُّنُوبِ وَ الْآثَامِ " گفته شود؛ تا خداوند رحمان او را بیامرزد .

8- سید بن طاووس در اقبال از حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله فضیلت بسیاری براى خواندن سوره قل هو الله أحد نقل کرده است که ده هزار مرتبه یا هزار مرتبه یا صد مرتبه در این ماه تلاوت شود. و نیز روایت کرده که هر کس در روز جمعه ماه رجب صد مرتبه سوره قل هو الله أحد را بخواند براى او در قیامت نورى شود که او را به بهشت بکشاند .

9- سید بن طاووس از حضرت رسول صلى الله علیه و آله روایت کرده که: هر کس در روز جمعه ماه رجب، مابین نماز ظهر و عصر، چهار رکعت نماز بگزارد و در هر رکعت حمد یک مرتبه و آیة الکرسى هفت مرتبه و قل هو الله أحد پنج مرتبه بخواند، و سپس ده مرتبه بگوید: «أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذِى لا إِلَهَ إِلا هُوَ وَ أَسْأَلُهُ التَّوْبَةَ» حق تعالى براى او از روزى که این نماز را گزارده تا روزى که بمیرد هر روزى هزار حسنه به او عطا فرماید، و او را به هر آیه‌ای که خوانده شهرى در بهشت از یاقوت سرخ و به هر حرفى قصرى در بهشت از دُرّ سفید دهد و تزویج فرماید او را حورالعین و از او راضى شود .

10- سه روز از این ماه را که پنجشنبه و جمعه و شنبه باشد روزه گرفته شود. زیرا که روایت شده هر کس در یکى از ماه‌هاى حرام، این سه روز را روزه بدارد حق تعالى براى او ثواب نهصد سال عبادت بنویسد.

11- از حضرت رسول اکرم صلی الله علیه و آله روایت است که: هر کس در یک شب از شب‌هاى ماه رجب ده رکعت نماز به این نحو که در هر رکعت حمد و قل یا ایها الکافرون یک مرتبه و توحید سه مرتبه بخواند، خداوند گناهان او را می‌آمرزد.


اعمال شب و روز اول ماه رجب

شب اول

این شب، شب شریفى است و در آن چند عمل وارد شده است .

1- وقتی هلال ماه دیده شد فرد بگوید:

اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ رَبِّى وَ رَبُّکَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ.

و از حضرت رسول صلى الله علیه و آله منقول است که چون هلال رجب را مى‏دید مى‏گفت: اللَّهُمَّ بَارِکْ لَنَا فِى رَجَبٍ وَ شَعْبَانَ وَ بَلِّغْنَا شَهْرَ رَمَضَانَ وَ أَعِنَّا عَلَى الصِّیَامِ وَ الْقِیَامِ وَ حِفْظِ اللِّسَانِ وَ غَضِّ الْبَصَرِ وَلا تَجْعَلْ حَظَّنَا مِنْهُ الْجُوعَ وَ الْعَطَشَ.

2- غسل.

حضرت رسول اکرم صلى الله علیه و آله فرموده‌اند: هر کس ماه رجب را درک کند و اول و وسط و آخر آن ماه را غسل نماید، از گناهان خود پاک می‌شود مانند روزى که از مادر متولد شده است.

3- زیارت امام حسین علیه السلام .

4- بعد از نماز مغرب بیست رکعت، یعنی 10 نماز دو رکعتی نماز گزارده شود. تا خود، اهل، مال و اولادش محفوظ بماند و از عذاب قبر در پناه باشد.

5- بعد از نماز عشاء دو رکعت نماز گزارده شود بدین نحو:

در رکعت اول حمد و ألم نشرح یک مرتبه و توحید سه مرتبه و در رکعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، سى مرتبه لا إِلَهَ إِلا اللهُ بگوید و سى مرتبه صلوات بفرستد تا حق تعالى گناهان او را بیامرزد مانند روزى که از مادر متولد شده است.



روز اول رجب
این روز، روز شریفى است و برای آن چند عمل ذکر شده است:

1- روزه .

روایت شده که حضرت نوح علیه السلام در این روز به کشتى سوار شد و به کسانى که همراه او بودند امر فرمود روزه بگیرند که هر کس این روز را روزه بگیرد، آتش جهنم یک سال از او دور شود .

2- غسل .

3- زیارت امام حسین علیه السلام.

از امام جعفر صادق علیه السلام که روایت است که: هر کس امام حسین علیه السلام را در روز اول رجب زیارت کند، خداوند او را بیامرزد. البته قابل ذکر است که زیارت از راه دور هم مورد قبول است.



برچسب‌ها: این الرجبیون , ماه مبارک رجب , اعمال ماه رجب
[ دوشنبه 91/3/1 ] [ 6:28 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

 

 

حضرت فاطمه زهرا(س):

 من اصعد الی الله خالص عبادته اهبط الله عزوجل الیه افضل مصلحته؛

کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ برترین مصلحت را به سویش فرو خواهد فرستاد.

 (بحار الانوار ، ج 70، ص 249 )


مادرم ای بهتر از فصل بهار
مادرم روشن تر از هر چشمه سار

مادرم ای عطر ناب زندگی
مادرم ای شعله ی بخشندگی

مادرم ای حوری هفت آسمان
مادرم ای نام خوب و جاودان

مادرم ای حس خوب عاشقی
مادرم خوشتر ز عطر رازقی

مادرم ای مایه ی آرامشم
مادرم ای واژه ی آسایشم

مادرم ای جاودان در قلب من
مادرم ای صاحب این جسم و تن

مادرم می خواهمت تا فصل دور
مادرم پاینده باشی پر غرور

مادرم روزت مبارک ناز من
مادرم تنها تویی آواز من

تو گلی خوشبو از بهشت خدایی که گلخانه دلم از عطرتو سرشار است

از تبار فاطمه ای وگویی وجود تو را با مهر فاطمه سرشته اند

پس همیشه دعایم کن چراکه دعایت سرمایه فردای من است.

روزت مبارک

 




برچسب‌ها: روز مادر ? میلاد حضرت زهرا (س) ? روز زن
[ شنبه 91/2/23 ] [ 2:54 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

 

السلام علیک یا فاطمة الزهراء

السلام علیک یا سیدة نساء العالمین من الأولین و الآخرین

السلام علیک ایتها الصدیقة الشهیدة

 

 

شهادت بانوی دو عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها بر دوستداران اهل بیت تسلیت باد .

فاطمیه قصه گوی رنجهاست      بهترین تفسیر سوز مرتضی است

فاطمیه شعر داغ لاله است         قصه زهرای هجده ساله است




برچسب‌ها: مناسبتها
[ پنج شنبه 91/1/17 ] [ 2:46 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

وفات حضرت فاطمه ی معصومه (س) تسلیت باد

معصومه (س) ضربت بالای ارادت به ولایت است،معصومه، قصه بلند مدینه تا مشهد است

معصومه (س) تفسیر معصومیت است که روزگاری در مدینه طلوع کرد،
معصومه اقامت غربت است در روزگار غربت نگاه ها،
معصومه تفسیر بلند تبعیت است از ولایت


خوب میدانم که روز وفات تو، روزتاریکی برای سرزمین قم
بوده است، آسمانش، دل به هوای تو بسته بود و خاکش،
به شوق قدم های تو نفس میکشید؛ اما ناگهان موج حزن و اندوه،
در همه شهر جاری شد.

نام شریف آن بزرگوار فاطمه و مشهورترین لقب آن حضرت، «معصومه» است. پدر بزرگوارش امام هفتم شیعیان حضرت موسى بن جعفر (ع) و مادر مکرمه اش حضرت نجمه خاتون (س) است . آن بانو مادر امام هشتم نیز هست . لذا حضرت معصومه (س) با حضرت رضا (ع) از یک مادر هستند



برچسب‌ها: مناسبتها
[ شنبه 90/12/13 ] [ 10:34 صبح ] [ حسین علی شیخ ]

به نام دوست

 

سالروز رحلت جانگداز رهبر کبیر انقلاب رو به همه عاشقان ولایت تسلیت عرض می کنیم

 سالروز قیام پانزده خرداد 1342ویاد 15000فدائی این روز رو گرامی می داریم

 انقلاب ما از 15 خرداد سرچشمه گرفت پس هیچگاه از یادمان نرود

 شما چه خاطراتی از آن روزها دارین؟

 البته بیشتر منظورم از روزهای داغ رحلت امام(ره)است

  منتظرمان نگذارید

  با مادر ارتباط باشید با  انجمن اساتید پژوهش استان گلستان

 

 صفای قدمتان



برچسب‌ها: مناسبتها
[ یکشنبه 90/3/8 ] [ 4:12 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

آیا مى‏دانید که:

1 - به دستور عمرسعد ده نفر براى اسب راندن بر پشت وسینه امام حسین (ع) داوطلب شدند؟

2 - ده نفرى که اسب بر امام حسین (ع) راندند همه ولدالزنا بودند؟

3 - تعداد سرهاى بریده شده در کربلا 78 سر بود؟

4 - امام حسین علیه السلام سرزمین کربلا را خریده، سپس به اهالى آنجا بخشیدند؟

5 - یزید به ولید نامه نوشت‏یا از حسین بیعت بگیر، یا گردنش را بزن؟

6 - بعد از شهادت امام حسین علیه السلام آسمان خون بارید؟

7 - بعد از شهادت امام حسین علیه السلام از زیر هر سنگى خون مى‏جوشید؟

8 - در یک روز 600 نامه براى حضرت نوشتند که آقا بیا؟

9 - ابن زیاد 1000 سواره و 500 پیاده براى دستگیرى مسلم بن عقیل فرستاد؟

10 - بعد از آنکه حارث سر برادر بزرگتر دو طفلان مسلم را برید و او را در شط فرات انداخت، بدن روى آب منتظر برادر کوچکتر بود تا آنکه یکدیگر را در آغوش گرفته وبه زیر آب رفتند؟

11 - مسلم بن عقیل 27 روز قبل از شهادتش به امام حسین علیه السلام نامه نوشت که یابن رسول الله 80 هزار نفر از اهل کوفه با تو بیعت کردند پس بشتاب به سوى ما؟

12 - سر امام حسین علیه السلام در صد و بیست محل سخن گفت؟

13 - شهادت فاطمه زهرا (س) در مجالس و محافلى که به نام امام حسین (ع) منعقد مى‏شود شرکت مى‏کنند؟

14 - تشکیل و برگزارى مجالس و محافل روضه خوانى به نام ائمه (ع) بویژه امام حسین (ع) چه فوائدى در بر دارد؟

15 - امام حسین (ع) را به خاطر عداوت با پدرش امیرالمؤمنین علیه السلام شهید کردند؟

16 - خداوند متعال عوض شهادت امام حسین علیه السلام :

- امامت را در نسل ذریه‏اش نهاد؟

- تربت او را شفاى هر بیمارى نمود؟

- هر دعائى در حرم او شود مستجاب مى‏گردد؟

- روزهایى که زائر او به زیارتش مى‏رود - چه رفت، وچه برگشت - جزء روزهاى عمرش حساب نمى‏شود؟

17 - خاک کربلا معطر است؟

18 - در کربلا قبل از امام حسین (ع) 200 نبى و200 وصى نبى و200‏سبط نبى به شهادت رسیده‏اند؟

19 - اگر امام زمان (عج) ظهور فرماید نوادگان قاتلان امام حسین (ع) را به خاطر عمل پدرانشان مى‏کشد؟

20 - امام حسین علیه السلام مکان اصحابش را قبل از شهادت به آنها نشان داد؟

21 - اصحاب امام حسین علیه السلام براى شهید شدن با یکدیگر مسابقه مى‏دادند؟

22 - زیارت امام حسین (ع) ، در سال براى اغنیا دو بار و براى فقرا یکبار، واجب است؟

23 - امام حسین علیه السلام در شیرخوارگى مطالعه لوح محفوظ مى‏نمود؟

24 - امام حسین علیه السلام در شش ماهگى متولد شده است؟

25 - امام حسین علیه السلام بعد از تولد تسبیح و تهلیل و تمجید خدا مى‏نمود؟

26 - نامگذارى امام حسین علیه السلام توسط خدا بوده است؟

27 - امام حسین (ع) بعد از تولد، شفاعت‏یکى از ملائکه مقربین به نام صلصائیل نمود؟

28 - امام حسین (ع) بعد از تولد، شفاعت فطرس (یکى از ملائکه حمله عرش) نمود؟

29 - فطرس افتخار مى‏نمود که آزاد شده حسین علیه السلام است؟

30 - اولین عزادارى براى امام حسین علیه السلام توسط خدا انجام شد؟

31 - امیرالمؤمنین علیه السلام به سعد بن ابى وقاص فرمود: در خانه تو بز بچه‏اى است که فرزند مرا مى‏کشد و آن روز عمر بن سعد چهاردست و پا راه مى‏رفت؟

 

1 - ره توشه راهیان نور ویژه محرم

برچسب‌ها: آیا مى‏دانید که:امام حسینکربلاشهادتاصحاب امام
[ سه شنبه 88/11/6 ] [ 10:10 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

هرگز کسی ندیده به عالم زن این‌چنین        خون خوردن آن‌چنان و سخن گفتن این‌چنین
در قصر ظالمان به تظلّم که دیده است        شیرآفرین زنی که کند شیون این‌چنین
هرگونه‌اش پناه یتیمی دگر شده‌ست          آری بوَد کرامت آن دامن این‌چنین
زندان به عطر نافله خود بهشت کرد             زینب چراغ نامه کند روشن این‌چنین
پیش حسین اشک و به قصر یزید لعن          با دوست آن‌چنان و بَرِ دشمن این‌چنین
در دشت بیند آن تن دور از سر آن‌چنان          بر نیزه خواند آن سر دور از تن این‌چنین
آه، ای سر حسین! چو سر در پی توام         خورشید من! به شام مرو بی من این‌چنین
از خون حجاب صورت خود کرده یا حسین     جز خواهرت که بوده به عفت زن این چنین؟

                                                                                                  محمدسعید میرزایی 



برچسب‌ها: زینب (س)عقیله بنی هاشمعفتاین چنینمناسبتها
[ سه شنبه 88/10/22 ] [ 10:25 عصر ] [ حسین علی شیخ ]

 یارب الحسین بحق الحسین اشف صدرالحسین بظهورالحجة

خوشا جانى که جانانش حسین است 
 خوشا دردى که درمانش حسین است
بـــود فــــرمانــــــرواى کـــــــشور دل 
 خوشا ملکى که سلطانش حسین است

درس‏هاى عاشورا چنان وسیع و گسترده است که نمى‏توان از آن فهرست کاملى داد. بویژه آنکه باگذشت زمان و کاوش هرچه بیشتر و عمیق‏تر و تحلیل دقیق آن روزنه‏هاى جدیدى گشوده و رازهاى نهفته‏اى برملا مى‏شود. اما برخى از کلیات آن دروس عبارتند از:
1- اصالت دادن به حق در حیات اجتماعى و باطل ستیزى «الا ترون ان الحق لا یعمل به والباطل لا یتناهى عنه»
2- تقدم حفظ اسلام بر حفظ جان آن‏طور که شاعر گفته است: «ان کان دین محمد لم یستقم الا بقتلى فیاسیوف خذینى».
3- شهامت، شجاعت، ایثار، آزادگى، نترسیدن از قدرت‏هاى ظاهرى. مرگ آرى، ننگ هرگز «الموت اولى من رکوب العار».
نخست فلسفه قتل شاه دین این است‏
 
 که مرگ سرخ به از زندگى ننگین است‏
نه ظلم کن به کسى نى به زیرظلم برو 
که این مرام حسین است و منطق دین است‏
4- درایت، تدبیر و موقعیت شناسى.
5- مبارزه با علت‏ها به جاى پرداختن به معلول (که علت‏العلل مفاسد اجتماعى حکومت‏هاى طاغوتى‏اند).
6- مهربانى، عطوفت و وفادارى در نیروهاى داخلى (قضیه حضرت ابوالفضل).
7- بزرگوارى و کرامت حتى در برخورد با دشمن (آب دادن به حر و نیروهایش).
8- نقش ارشادى داشتن در همه جا حتى در برابر دشمن در میدان جنگ (سخنرانى‏هاى امام حسین - علیه‏السلام - ).
9- امکان اصلاح و بازگشت در همه حال (توبه حر).
10- نقش فعال و سازنده زن (نقش زینب و مادر وهب).
11- اهمیت نماز، چنان‏که حضرت براى ابوثمامه، چنین دعا کردند: «جعلک الله من المصلین».
12- تصویر زیباى عواطف انسانى (حضور امام بر بالین شهیدان).
13- فرماندهى صحیح و استفاده از تاکتیک‏هاى پیشرفته نظامى (خندق کندن پشت خیمه در اختفا و استتار کامل).
14- هماهنگى نیروها.
15- عدم توجه به کمبودها و اهمیت ندادن به آنها.
16- غیرت و فتوت.
17- مروت و جوانمردى (آغازگر جنگ نبودن).
در شجاعت شیر ربانیستى‏ 

در مروت خود که داند کیستى‏
                                     و دهها و صدها درس دیگر.



برچسب‌ها: عاشوراامام حسین - علیه‏السلامدرسمناسبتها
[ سه شنبه 88/10/22 ] [ 9:18 عصر ] [ حسین علی شیخ ]
.: Weblog Themes By Iran Skin :.

درباره وبلاگ

امکانات وب